BB190630BB191.jpg

VUOI FAR PARTE DEL NOSTRO TEAM?

Unisciti a noi oggi!

Stockholm Golden è un'opportunità d'oro per la tua azienda per esporre la tua attività a persone provenienti da oltre venti paesi diversi. 
Contattaci per vedere come possiamo lavorare insieme!

I NOSTRI PARTNER

unisciti a noi oggi

logotype_neg.png

PAHLÉN

Pahlén är berlina aprile 2021  huvudsponsor fino a Svensk Simidrott. Pahlén är en ledande tillverkare av pool-utrustning. Pahlén har funnits i 50 år och  bygger sin verksamhet långsiktigt för ett tryggt val där poolen ska bli en investering av glädje och njutning många år framåt. Avtalet med Svensk Simidrott innebär förutom synlighet och aktiviteter i samband med nationella och internationella tävlingar bland annat en stöttning av elitverksamheten samt projekt kring simkunnighet och motion och hälsa.

arena logo vit.png

ARENA

Arena är en av Svensk Simidrotts hudvudpartners och är bl.a. materialsponsor per Simning, Simhopp, Vattenpolo och Konstsim. Tillsammans arbetar vi för att våra aktiva ska ha så bra förutsättningar som möjligt för att prestera på toppnivå. Arenas utrustning har varit och är en bidragande faktor till våra framgångar.

Malmsten-logo_neg_edited.png

MALMSTEN

Malmsten är världslendande inom området simhallsinredningar inklusive  tävlingsutrustning som simlinor, vattenpoloutrustning, vändbrätten mm  Förutom att vara partner fino a Svensk Simidrott samarbetar Malmsten bland annat  med FINA och LEN kring internazionale mästerskap.